Ξύλινο δοχείο OHITSU φ21xΥ14cm από κυπαρίσσι Sawara made in Japan c445689

Ξύλινο δοχείο OHITSU φ21xΥ14cm από κυπαρίσσι Sawara made in Japan c445689

Δωρεάν μεταφορικά* με αγορές

200€ εντός Αττικής
400€ Ηπειρωτική Ελλάδα
600€ Νησιωτική Ελλάδα
*εξαιρούνται στρώματα κρεβατιών και κρεμαστή κούνια - πολυθρόνα
  • Κατασκευαστής: OEM
  • Κωδικός Προϊόντος: c445689
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 379,99€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 306,44€

Περιγραφή

Για αποθήκευση μαγειρεμένου ρυζιού και ρυζιού σούσιΤο Ohitsu είναι ένας ξύλινος κουβάς που χρησιμοποιείται από καλά ιαπωνικά εστιατόρια, και ιδιαίτερα εκείνα που ειδικεύονται στο σούσι. Η κύρια λειτουργία αυτού του δοχείου είναι να διατηρεί το βρασμένο ιαπωνικό ρύζι στον ατμό ζεστό για μεγάλο χρονικό διάστημα.Περικυκλώνονται χειροκίνητα με χαλκό.Το κυπαρίσσι Kiso Sawara είναι αδιάβροχο και υγροσκοπικό και έχει υψηλή αντοχή στα οξέα.Το ξύλο κυπαρισσιού απορροφά το υπερβολικό νερό από το μαγείρεμα του ρυζιού ενώ διατηρεί την απαραίτητη υγρασία.Το νερό που απορροφάται από το ohitsu παραμένει στο ξύλο.Το ξύλο Ohitsu αναπνέει και αποπνέει υγρασία.Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να συμβάλλει στη γλυκύτητα του ρυζιού, να αναδεικνύει τα αρώματα και τις γεύσεις του, διατηρώντας παράλληλα μια καλή υφή.Αυτό είναι απαραίτητο για την αποθήκευση ρυζιού σούσι. Το ρύζι αρχίζει να φθείρεται μόλις η θερμοκρασία του πέσει κάτω από τους 3-4°C.

Στεγνώνει και σκληραίνει.Για να αποφευχθεί αυτή η αλλοίωση, θα πρέπει να φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωματίου σε ένα Ohitsu και θα διατηρείται 12 ώρες το καλοκαίρι σε δροσερό μέρος και 24 έως 36 ώρες το χειμώνα.Δεν μπαίνει σε πλυντήριο πιάτων.

Το προϊόν είναι προσωρινά μη διαθέσιμο. Εισάγετε το email σας παρακάτω και θα σας ειδοποιήσουμε όταν το προϊόν είναι διαθέσιμο.