Παραγωγή Chilling : 40Kg
Παραγωγή Freezing : 28Kg
Βάρος : 160kg. Πάχος μόνωσης : 75mm FREON : R290. Όλο ανοξείδωτο 18/10. Απαραίτητο για την μέθοδο cook & chill.Ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενο.
Λειτουργίες: BLAST CHILLING: Κύκλος 90 λεπτών, από τους 70°C το φαγητό φθάνει στους +3°C. Το φαγητό διατηρείται στο ψυγείο για μέχρι 6 ημέρες. SHOCK FREEZING: Κύκλος 240 λεπτών, από τους 70°C το φαγητό φθάνει στους -18°C.
Το φαγητό διατηρείται στο ψυγείο για μέχρι 60 ημέρες. Εγγύηση 1 έτος. (παρέχεται από τον αντιπρόσωπο Ελλάδος)