Παραγωγή Chilling : 20Kg Παραγωγή Freezing : 15Kg Βάρος : 108kg. Πάχος μόνωσης : 75mm FREON : R290. Όλο ανοξείδωτο 18/10.
Απαραίτητο για την μέθοδο cook & chill. Ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενο. Λειτουργίες: BLAST CHILLING: Κύκλος 90 λεπτών, από τους 70°C το φαγητό φθάνει στους +3°C. Το φαγητό διατηρείται στο ψυγείο για μέχρι 6 ημέρες.
SHOCK FREEZING: Κύκλος 240 λεπτών, από τους 70°C το φαγητό φθάνει στους -18°C. Το φαγητό διατηρείται στο ψυγείο για μέχρι 60 ημέρες.
Εγγύηση 1 έτος. (παρέχεται από τον αντιπρόσωπο Ελλάδος)