Είναι απαραίτητος για την παρασκευή τσαγιού matcha.Επιτρέπει τη γαλακτωματοποίηση του τσαγιού για να δώσει αέρινη και αφρώδη υφή.Για να φτιάξετε το τσάι matcha σας:- Βάλτε 2 έως 4 σπάτουλες τσάι matcha στο μπολ σας, δηλαδή 2 έως 4 g (1 σπάτουλα = 1 g τσάι matcha)- στη συνέχεια ρίξτε 70 έως 100 ml καθαρού, όχι σκληρού νερού, που έχει θερμανθεί από 70 ° C έως 80 ° C (ανάλογα με την ποιότητα του τσαγιού matcha σας· για ένα τσάι πολύ υψηλής ποιότητας, προτιμήστε νερό στους 70 ° C)- Χτυπήστε το τσάι σας μέχρι να πήξει το τσάι και να σχηματιστεί ένας κρεμώδης αφρός.Τότε απολαύστε!
ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ